English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πάτα στις εικόνες για μεγέθυνση..

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 5,490,οο€.
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 18 ΧΡΩΜΑΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ, 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕΤ 3+2ΘΕΣΕΩΝ ή ΓΩΝΙΑΣ , 2 ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ- 4 ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ , 4 ΣΕΤ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕ ή ΣΥΝΘΕΤΟ.

.. .. .. .. .. ..
.. .. .. .. .. ..
.. .. .. .. .. ..


Από το 1964 το όνομα Κέλης είναι συνώνυμο με την ποιότητα την ευελιξία την άψογη εξυπηρέτηση και την τεχνική τεχνολογική υπέροχη στο χώρο της κατασκευής οικιακών και επαγγελματικών επίπλων καθώς και επίπλων κουζίνας, ντουλάπας και ξύλινων κουφωμάτων.
Από το 1997 το όνομα Κέλης ενισχύθηκε περισσότερο με την έναρξη του καταστήματος λιανικής φέρνοντας στην ροδιακή αγορά ονόματα καταξιωμένα στον χώρο του έτοιμου επίπλου, στην Ελλάδα και την Ιταλία.


Από το 2009 η παραγωγικός μας τομέας με την απόκτηση νέων μηχανημάτων για άλλη μια φορά απόδειξε την τεχνολογική του υπεροχή με αποτέλεσμα την γρηγορότερη καλύτερη και οικονομικότερη παράγωγη των επίπλων μας.
Για εμάς ο κάθε χώρος οικιακός ή επαγγελματικός είναι ένα σημείο το οποίο χρειάζεται την ξεχωριστεί διαχείριση στην σχεδίαση για το μοναδικό λόγο τον οποίο ονομάζετε Άνθρωπος. Προτεραιότητα μας είναι η ποιοτική ,καλαίσθητη, ευχάριστη και οικονομικότερη λύση για κάθε χώρο ξεχωριστά.
Χαρά μας θα είναι να σας δούμε στον χώρο μας και να συζητήσουμε μαζί σας τον μελλοντικό σας χώρο.

Τηλέφωνο:2241066865Εργασία
Διεύθυνση:ΑΘΗΝΩΝ 36,85100
Ιστότοπος:http://www.kelis.gr
Email:epipla@kelis.gr
Facebook:http://facebook.com/epipla.keli

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
Πίσω..